"Nu trece dincolo!". Sute de elevi, la marşul siguranţei rutiere, dedicat victimelor accidentelor de circulaţie

Tot mai multe tragedii se petrec pe şosele Foto:Arhivă Adevărul

Sute de elevi din Călăraşi iau parte miercuri, 17 iunie, la marşul siguranţei rutiere, eveniment ce se doreşte a fi un semnal de alarmă pentru victimele tragediilor petrecute pe şosele. ,, Nu trece dincolo!” este campania Poliţiei Române pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii.


Campania se derulează la nivel naţional, în perioada aprilie – noiembrie 2015. Poliţiştii din Călăraşi s-au alăturat demersului elevilor din cadrul şcolilor gimnaziale şi liceelor din Călăraşi, de conştientizare a pietonilor asupra necesităţii respectării normelor rutiere şi a conducătorilor auto asupra consecinţelor neacordării priorităţii de trecere pietonilor.

Pe 17 iunie, începând cu ora 19,00, poliţiştii de analiză şi prevenirea criminalităţii, cei rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectortului de Poliţie Judeţean Călăraşi se vor afla alături de cei 200 de elevi, la marşul siguranţei rutiere.  Acesta va avea loc pe traseul strada Bucureşti, de la piaţa „Big” până la intersecţia cu bulevardul Cuza Vodă şi în parcul Dumbrava. Acţiunea se va încheia cu lansarea, din parcul Dumbrava, de lampioane pentru comemorarea victimelor accidentelor de circulaţie.
 

Vă recomandăm şi:

Cum au pierit fulgerător în tragedia de la Otopeni doi tineri din Călăraşi. Manevra fatală a şoferului: a întors maşina pe DN1

Un şofer care a rănit două persoane, reţinut pentru 24 de ore. Tânărul fugise de la locul accidentului

Viteza şi alcoolul fac victime. Doi tineri au murit pe loc, iar alţi trei au fost răniţi într-un cumplit accident la Tonea

Accident cu patru răniţi pe DN4 Olteniţa-Bucureşti, după ce şoferul unui Tico a aţipit la volan

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările