Nouă hectare de mirişte, incendiate intenţionat la Chiselet. Focul ameninţa culturile cu porumb din apropiere

Nouă hectare de mirişte, incendiate intenţionat la Chiselet. Focul ameninţa culturile cu porumb din apropiere

Focul ameninţa o cultură cu porumb FOTO Adevărul

Un teren agricol s-a aprins ca o torţă, după ce o persoană neidentificată încă a dat foc intenţionat. Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să stingă flăcările. Alarma la 112 s-a dat puţin după miezul nopţii, pe 20 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Un teren agricol s-a aprins ca o torţă, după ce o persoană neidentificată încă a dat foc intenţionat. Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să stingă flăcările. Alarma la 112 s-a dat puţin după miezul nopţii, pe 20 iunie. Un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Chiselet a fost solicitat să acţioneze pe raza localităţii,  pentru stingerea unui incendiu de mirişte izbucnit pe un teren agricol, proprietate individuală, aparţinând lui Ştefan R.

 La sosirea militarilor, incendiul de mirişte se manifesta cu flacără şi cu fum dens pe o suprafaţă de aproximativ nouă hectare, existând risc de extindere a arderii la solele învecinate cu porumb. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 10  minute.  

Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată care a dat foc intenţionat. În urma incendiului au ars vegetaţie uscată şi mirişte pe o suprafaţă de aproximativ nouă hectare, nefiind înregistrate pagube materiale.

Vă recomandăm şi:

Foc în localitatea Ileana, din judeţul Călăraşi. Un incendiu violent a izbucnit de la o sobă supraîncălzită

S-a făcut scrum. Incendiu devastator din cauza unui coş de fum deteriorat

FOTO Incendiu devastator la Unirea. O casă cu etaj s-a făcut scrum de la un scurtcircuit

Neglijenţă. Incendiu la Vlad Ţepeş din cauza unui aragaz lăsat nesupravegheat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările