Noi oportunităţi de finanţare pentru infrastructura educaţională prin ADR Sud Muntenia

Noi oportunităţi de finanţare pentru infrastructura educaţională prin ADR Sud Muntenia

Şcolile pot fin  renovate pe bani europeni Foto:Arhivă Adevărul

La peste 24 de milioane de euro se ridică valoarea fondurilor nerambursabile alocate de Agenţia de Dezvoltare Sud Muntenia pentru infrastructura educaţională.


De miercuri, 12 martie, se redeschide sesiunea de depunere a proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii de învăţământ în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, Domeniul major de intervenţie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

"Cererile de proiecte pot fi depuse în intervalul 12 martie - 16 aprilie. Alocarea financiară aferentă prezentului apel de proiecte este de 150 milioane de euro cofinanţare din Fondul European pentru Dezvoltare Regională, din care regiunii Sud Muntenia îi sunt destinate fonduri nerambursabile în valoare de 24,62 milioane de euro", au anunţat reprezentanţii ADR Sud Muntenia.

Vă recomandăm şi:

ADR Sud Muntenia a semnat primele 13 contracte de finanţare pentru investiţii mari în cadrul POS CCE

Centrul de zi pentru persoane cu dizabilităţi, modernizat cu fonduri europene

Farmville de Ialomiţa. Ferme fictive de vaci pe fonduri europene

Modernizare. Peste 140 milioane de lei din fonduri europene pentru colectarea selectivă a deşeurilor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările