Noi locuri de parcare, amenajate pe malul Borcei. Cum arată noile spaţii urbane VIDEO

Noi locuri de parcare, amenajate pe malul Borcei. Cum arată noile spaţii urbane VIDEO

Noi locuri de parcare create între blocuri FOTO Facebook/PMC

Două noi spaţii urbane au fost reconfigurate. Autorităţile locale continuă eliberarea zonelor interioare blocurilor, prin ridicarea garajelor, şi amenajarea de locuri de parcare. Noua parcare de la blocul I20 are o suprafaţă de 720 mp, iar cea de la blocul I17 520 mp. Noile locuri de parcare de domiciliu urmează să fie atribuite prin procedură specifică.

Ştiri pe aceeaşi temă

În luna mai 2020, Primăria Călăraşi a finaizat noua parcare a blocului N24, precum şi spaţiile verzi. 83 de locuri de parcare de reşedinţă au fost create în acest fel.
 
"În toamna anului trecut, această zonă era ocupată de amenajări haotice şi spaţii verzi degradate. În următoarea perioadă vom finaliza amenajarea de parcări de reşedinţă în spatele blocului C28, la blocurile A1-A5, blocurile I17 şi I20, precum şi la blocurile D19 şi D21.Este un proces al reconfigurărilor spaţiilor urbane dintre blocuri început şi asumat pe care îl vom implementa, pas cu pas, în tot oraşul!", au transmis reprezentanţii Primăriei pe pagina de socializare a instituţiei.
 

Vă mai recomandăm şi:

VIDEO Parcări moderne de reşedinţă în zonele dintre blocuri de pe malul Borcei

Primăria a stabilit calendarul pentru atribuirea locurilor de parcare

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: