Natura s-a dezlănţuit. Ploaia torenţială a inundat mai multe gospodării la Budeşti şi Plătăreşti

Natura s-a dezlănţuit. Ploaia torenţială a inundat mai multe gospodării la Budeşti şi Plătăreşti

Pompierii au intervenit cu motompompele Foto:Arhivă Adevărul

De şase ore au nevoie pompierii ca să evacueze apa din gospodăriile inundate, joi, după-amiază, în urma unei ploi torenţiale. Mai multe echipaje ale ISU au fost alertate să intervină cu motopompe la Budeşti şi Plătăreşti, unde parcă se rupsese cerul.

 

Pompierii militari au reuşit să salveze bunuri materiale şi au limitat posibilitatea inundării locuinţelor. În zonă  exista pericolul ca mai multe locuinţe, care erau construite din chirpici (pământ), să se surpe din cauza apei acumulate în exces în gospodării. Echipajele de pompieri profesionişti s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale şi două motopompe şi au acţionat pentru evacuarea apei timp de aproximativ 6 ore. Joi după-amiază, judeţul Călăraşi s-a aflat sub cod galben de ploile torenţiale şi furtună. Natura s-a dezlănţuit cu furie în jurul orei 14.00. O vijelie, urmată de precipitaţii abundende a măturat tot ce-a întâlnit în cale.
 

Vă recomandăm şi:

FOTO Inundaţii pe strada Cătăneştilor din cauza canalizării. Apa a ajuns şi în garajele societăţii ETA

UPDATE Inundaţii pe Valea Muntelui. Peste 250 de gospodării au fost afectate de ploile abundente căzute în ultimele ore

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările