Muzică folk. Ovidiu Mihăilescu îşi lansează albumul „Toamna Brun” la Muzeul Municipal, pe 30 mai

Muzică folk. Ovidiu Mihăilescu îşi lansează albumul „Toamna Brun” la Muzeul Municipal, pe 30 mai

Ovidiu Mihăilescu vine la Călăraşi FOTO youtube.com

Artistul Ovidiu Mihăilescu îşi lansează albumul „Toamna Brun”, miercuri, 30 mai,  la ora 19,00, la Muzeul Municipal Călăraşi.

 
 
“La ora 19.00 vă invităm la o seară muzicală alături de Ovidiu Mihailescu, un prieten al Călăraşiului cu prieteni călărăşeni, care a ales spaţiul Muzeului Municipal pentru lansarea albumului “Toamna Brun”. “Toamna brun” este unul dintre albumele discografice pe care le poţi asculta oricând cu plăcere, fiindcă are un rol terapeutic. În orice stare sufletească am fi, 64 de minute de perfuzie cu muzica sa pot face minuni. Tratamentul poate fi repetat cu bune rezultate de câte ori este nevoie. Nu dă dependenţă de toamnă, fiindcă anotimpul este evocat explicit doar în melodia de titlu. Pe eticheta sa sunt trecute trei stele şi jumătate”,  a anunţat Muzeul Municipal Călăraşi. Intrarea se face pe bază de bilet sau CD. Preţul unui bilet este de 20 de lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările