Motiv de bucurie pentru nevoiaşi. Încă 6 alimente, pe lista ajutoarelor de la Uniunea Europeană

Motiv de bucurie pentru nevoiaşi. Încă 6 alimente, pe lista ajutoarelor de la Uniunea Europeană

Alimente pentru sărmani

Dacă anul trecut au primit câte 28 de kilograme de alimente de la Uniunea Europeană, nevoiaşii din Călăraşi au motive de bucurie. Şomerii, persoanele cu handicap, dar şi pensionarii cu un venit de 350 de lei ridică în acest an pachete mult mai consistente. Directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Călăraşi, Marinela Dumitrescu, citată de Voces Campi, a anunţat că pe liste se regăsesc încă 6 prod

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre conserve cu mazăre, bullion, fasole uscată, roşii în bullion, ulei şi zahăr. Anul trecut, în municipiul Călăraşi, 6.050 de persoane au beneficiat de acest ajutoare, iar la nievleul judeţului peste 49.000.  “Planul Anual European de furnizare Ajutoare alimentare în beneficiul persoanelor cele mai defavorizate“ are ca grupuri ţintă persoanele care au venit minim garantat, încadrându-se în această categorie şomerii, pensionarii şi persoane cu handicap. Fiecare persoană a primit, în 2011, 14 kilograme de făină, unul de zahăr, şapte de mălai, unul de lapte praf, 3,6 kilograme de paste făinoase şi 1,3 de kilograme de biscuiţi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările