Monstrul care a sechestrat o româncă 9 ani în Sicilia. Femeia, legată cu lanţuri, abuzată sexual şi forţată la patru avorturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz cutremurător, asemănător cu cel al româncei sechestrate timp de 10 ani într-o localitate din Calabria, a oripilat opinia publică în urmă cu doi ani. O altă femeie din România a reuşit să scape, după 9 ani, din mâinile patronului din Sicilia la care lucra.

Povestea româncei S.E., numită de presa din Italia doar Erika, a şocat opinia publică şi anchetatorii în 2015 când s-au făcut publice detaliile cutremurătoare despre calvarul prin care a trecut.

Femeia a fost sechestrată într-o anexă de pe o plantaţie din Sicilia timp de 9 ani de către Salvatore Nicosia (67 de ani), patronul la care era angajată. A fost abuzată sexual, legată cu lanţuri şi obligată să avorteze de 4 ori, a relatat Corriere del Mezzogiorno pe 25 aprilie 2015.

Când avea chef de perversiuni sexuale venea peste ea şi o abuza. A obligat-o să avorteze de patru ori şi o ameninţa cu moartea dacă îi părăseşte proprietatea.

Erika avea în România şase băieţi şi, din cauza sărăciei, a fost obligată să plece la muncă în Italia, la 36 de ani, în 2006. A ajuns în localitatea Vittoria, lângă oraşul Acate, provincia Ragusa, şi a fost angajată “la negru” de agricultorul Salvatore Nicosia. Femeia nu bănuia că timp de 9 ani va deveni sclava sexuală a patronului şi va duce o viaţă mai grea decât la puşcărie.

„Nicosia a devenit din prima lună “stăpân de sclavi”, nu angajator. Ziua mă obliga să muncesc de dimineaţă până seara. Pândea când soţia şi fiul lui plecau de acasă şi mă lua la el în vilă unde mă obliga să întreţin relaţii sexuale”, a declarat românca pentru carabinierii care au salvat-o, în aprilie 2015, după ce a depus plângere împotriva monstrului care o abuzase.

Nu o dată românca a fost legată şi apoi violată, bătută şi supusă la perversiuni. Când a rămas gravidă, Nicosia a obligat-o să îşi producă singură avortul dacă nu vrea să ajungă hrană la câini. A încercat să evadeze, dar nu a ajuns mai departe de oraşul sicilian Acate, de unde Nicosia a recuperat-o şi i-a zis că a fost ultima ei zi de libertate.

A fugit, dar a fost prinsă

Timp de nouă ani, Erika, mamă a şase copii, a suportat în tăcere violenţele, de teama pierderii locului de muncă, situaţie care ar fi adus-o în imposibilitatea de a mai trimite bani familiei din România, a relatat Corriere del Mezzogiorno.

image

Femeia reuşise să fugă din fermă pentru scurt timp, dar a fost prinsă de patronul italian. Într-una din zile, femeia a avut curajul de a prezenta situaţia sa incredibilă unui agent al carabinierilor, pe care l-a văzut trecând pe lângă gardul fermei. Carabinerii au descins la scurt timp la ferma din provincia Ragusa, iar femeia a fost salvată.

Italianul Salvatore Nicosia a fost plasat în arest preventiv, fiind încarcerat în penitenciarul din Ragusa. Potrivit procurorului Andrea Reale, patronul fermei este acuzat de sechestrare de persoane în formă agravantă şi de agresiuni sexuale.

Ţinută captivă 10 ani

În urmă cu 2 zile, o româncă şi cei doi copii ai ei au fost salvaţi de carabinieri după ce a stat timp de zece ani sechestrată într-o localitate din Calabria, sudul Italiei. Din 2007 până astăzi, românca, acum în vârstă de 29 de ani, ţinută captivă într-o cameră subterană, legată de pat, a fost victima mai multor abuzuri sexuale, a relatat presa italiană.

Românca plecată în urmă cu 10 ani în Italia, pe când nu avea încă 20 de ani, a îngrijit-o mai întâi pe soţia celui care a ajuns s-o supună unor tratamente inumane. Femeia îngrijită a decedat, iar bărbatul în vârstă de 52 ani, Aloisio Francesco Rosario Giordano, a sechestrat-o pe româncă şi a supus-o unui tratament de neimaginat. În cei zece ani, în urma abuzurilor sexuale asupra femeii, s-au născut doi copii, un băiat, în vârstă  de 9 ani, şi o fată, de 3 ani.

Vă recomandăm şi:

Presa din Italia, despre calvarul româncei ţinută captivă 10 ani: „Îi spărgea capul şi i-l cosea cu nailon de undiţă. O punea să-şi mănânce propriile excremente“ 

Mama româncei sechestrate şi violate timp de 10 ani într-un beci în Italia: „Tatăl ei a fost student la Facultatea de Drept“

Tânără româncă torturată şi sechestrată timp de 10 ani în Italia

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite