Mobilier nou la şcoala din Dor Mărunt pentru performanţa de la Evaluare Naţională: 100% rată de promovare

Mobilier nou la şcoala din Dor Mărunt pentru performanţa de la Evaluare Naţională: 100% rată de promovare

Mobilier nou pentru şcoala din Dor Mărunt FOTO Facebook/Ion Iacomi

Şcoala Dor Mărunt a beneficiat, zilele trecute, de o donaţie de mobilier, ca o încununare a rezultatelor excepţionale de la Evaluarea Naţională, unde unitatea de învăţământ a avut o rată de promovare de 100%. Astfel BCR Leasing, prin intermediul TopolinoAsociatiaTA, a donat mobilier de foarte bună calitate către şcoala din Bărăgan.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Un mare merit pentru această acţiune îl are directorul şi managerul şcolii Dor Mărunt, doamna Mariana Stan. Felicitări, doamnă Stan, mulţumim BCR Leasing, mulţumim Topolino Asociaţia TA pentru faptul că sunteţi alături de comunitatea noastă de foarte mult timp, felicitări cadrelor didactice şi elevilor pentru rezultatele excepţionale pe care le-aţi avut la examenele naţionale, precum şi la olimpiade. Vreau să vă asigur de toată susţinerea mea şi a Consiliului local în îmbunătăţirea continuuă a condiţiilor din unităţile de învăţământ din comună.
Vreau să vă anunţ pe această cale că voi iniţia şi supune aprobării Consiliului local un proiect de hotărâre prin care vom acorda burse elevilor care fac performanţă", a anunţat Ion Iacomi, primarul localităţii Dor Mărunt pe o pagină de socializare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările