Moartea subită a unui jandarm de doar 47 de ani. Cum s-a stins militarul, pentru ce se pregătea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Drăghici s-a stins din viaţă la doar 47 de ani FOTO Facebook/Jandarmeria Călăraşi
Dragoş Drăghici s-a stins din viaţă la doar 47 de ani FOTO Facebook/Jandarmeria Călăraşi

Doliu la Jandarmeria Călăraşi! Unul dintre cei mai destoinici militari s-a stins fulgerător din viaţă, lăsând jale şi durere în urmă. Dragoş-Veronel Drăghici avea doar 47 de ani. Jandarmul va fi înmormântat marţi, 18 mai, în Cimitirul Central.

Dragoş Drăghici a fost găsit fără suflare sâmbătă, în jurul orei 14.30, căzut în casă. Deşi au fost alertate echipajele de salvare, militarul nu mai avea semne vitale şi nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Colegii săi sunt şocaţi de moartea fulgerătoare, mai ales că în luna iulie urmă să iasă la pensie. Se afla în cadrul Jandarmeriei din Călăraşi din anul 1994 şi era unul dintre cei mai buni militari, cu experienţă în ordine publică.

 "Un sufletist, un om de toată isprava! Vineri seară am vorbit cu el la telefon. Nimic nu mi-a dat de bănuit că i s-ar putea întâmpla ceva. Era în formă fizică excelentă, nu suferea de nicio boală. Obişnuia să spună că atârnă ghetele în cui, pentru că urma să iasă la pensie în luna iulie. Este un şoc din care nu ne putem reveni!", a precizat, pentru Adevărul, sublocotentant Daniel Dodenciu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Călăraşi.

Colegii din cadrul Jandarmeriei Călăraşi au postat un mesaj emoţionant în memoria militarului care a murit subit, se pare răpus de un infarct.

Cuvintele sunt prea sărace pentru a ne exprima durerea şi neputinţa în faţa destinului crud, care l-a smuls atât de devreme dintre noi pe bunul nostru coleg, plutonier adjutant şef Drăghici Dragoş Veronel. Ne-a părăsit fulgerător, la numai 47 de ani, plecarea lui lăsând cu sufletele împietrite de durere familia, prietenii dragi şi colegii.

Profesionist desăvârşit, comandant de grupă, şi-a coordonat camarazii cu răspundere şi pricepere, oferindu-le tuturor un exemplu de curaj, profesionalism şi determinare. Comportamentul său în timpul misiunilor la care a participat a demonstrat că a fost un cadru militar cu simţul datoriei, prezenţă de spirit şi iniţiativă, conştiincios şi perseverent, animat de spiritul de echipă şi un bun lider.

În semn de preţuire, personalul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi este alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost un bun coleg şi prieten, rugându-l pe Dumnezeu să-i odihnească sufletul în linişte şi pace!

Trupul neînsufleţit al bunului nostru coleg este depus la capela Bisericii ”Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul” (zona Şcolii Gimnaziale ”Tudor Vladimirescu”). Ceremonialul înhumării va avea loc în data de 18.05.2021, la Cimitirul Central din municipiul Călăraşi, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Călăraşi.

Drum lin către ceruri!

Vă mai recomandăm şi:

Cum a fost evitată „apocalipsa Covid-19“ după Paşte. Opinia unui epidemiolog de la Oxford despre poziţia Patriarhiei

Ruinele Taberei Năvodari, închiriate la preţ exorbitant. Locul vacanţelor copilăriei a ajuns un mic oraş părăsit

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite