Ministrul Agriculturii, criticat că nu merge suficient prin judeţele din sudul ţării

Ministrul Agriculturii, criticat că nu merge suficient prin judeţele din sudul ţării

Liviu Dragnea îi reproşează lui Petre Daea că nu merge suficient în sudul ţării FOTO gov.ro

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a intrat în vizorul şefului de partid. Aflat în vizită în Călăraşi, Liviu Dragnea i-a dat un avertisment lui Petre Daea şi i-a spus să meargă mai des în sudul României.

 
Liviu Dragnea i-a reproşat lui Petre Daea că nu merge suficient prin judeţele din sudul ţării şi l-a atenţionat că trebuie să pună în aplicare programul de guvernare. "L-aş ruga pe un ministru la care ţin foarte mult, au fost perioade când chiar-mi era drag, pe domnul Daea, să vină mai des în Călăraşi. Aşa cum trebuie să vină mai des şi în Teleorman, şi în Giurgiu, şi în Olt, şi în Ialomiţa, şi în Dolj, pentru că sunt judeţe Dunărene cu un pământ foarte bogat şi cu un potenţial foarte bogat. Dar cetăţenii din aceste judeţe nu beneficiază de toată bogăţia acestui pământ aşa cum ar trebui", a spus Dragnea la Călărşai, unde a fost prezent duminică la alegerile organizaţiei judeţene.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: