Mii de măşti şi dezinfectanţi fără acte de provenienţă, confiscate de poliţişti

Mii de măşti şi dezinfectanţi fără acte de provenienţă, confiscate de poliţişti

Poliţia a confiscat soluţii dezinfectante fără documente de provenineţă FOTO IPJ Călăraşi

În perioada 16 martie - 8 aprilie, poliţiştii călărăşeni au verificat 857 societăţi comerciale şi au aplicat 65 sancţiuni contravenţionale în valoare de 357.000 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În cadrul acestor activităţi au confiscate produse în valoare de 14.434 de lei, 4.000 mănuşi, 900 măşti chirurgicale şi recipiente cu soluţii dezinfectante pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă. Totodată au fost constatate un număr de 3 infracţiuni pe linie economică.
 
Oamenii legii au acţionat la verificarea agenţilor economici din domeniul servirii şi consumului de produse alimentare şi băuturi în cadrul restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor sau altor localuri publice, dar şi din domeniul jocurilor de noroc şi a îngrijirii personale.
 
De asemenea, au fost efectuate controale şi la societăţile care oferă spre vânzare produse alimentare şi nealimentare, inclusiv în baza unor informaţii şi sesizări primite de la locuitorii judeţului, pentru a se asigura un climat de legalitate în acest domeniu şi prevenirea apariţiei speculei cu diverse produse folosite în tratarea şi prevenirea pandemiei cu COVID 19.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: