Medicii, la discuţii cu şeful CJ, Vasile Iliuţă. Doctorii cer înfiinţarea Compartimentului de Chirurgie toracică şi vasculară

Medicii, la discuţii cu şeful CJ, Vasile Iliuţă. Doctorii cer înfiinţarea Compartimentului de Chirurgie toracică şi vasculară

Medicii chirurgi, la întâlnire cu preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţî FOTO Facebook/CJC

Medicii chirurgi ai Spitalului Judeţean Călăraşi s-au întâlnit cu preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă. Întrevederea a avut scopul de informare privind activitatea desfăşurată de aceştia în cadrul unităţii spitaliceşti şi propuneri pentru îmbunătăţirea calităţii actului medical.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Astfel, medicii au solicitat înfiinţarea Compartimentului de chirurgie toracică şi vasculară, ţinând cont de cazurile cu care s-au confruntat în timpul intervenţiilor chirurgicale, înfiinţarea liniei 2 de gardă pe chirurgie generală, dotarea spitalului cu aparatura necesară ca investigaţiile medicale, precum endoscopia şi colonoscopia, să se efectueze în Călăraşi, separarea chirurgiei pediatrice de cea generală.
 
Propunerile medicilor au intrat pe agenda preşedintelui Iliuţă, urmând ca în cel mai scurt timp să aibă loc o întâlnire tehnică în vederea compartimentării vechiului bloc operator pentru chirurgia pediatrică.
 
Tot şeful CJ Călăraşi a dat asigurări că la aprobarea bugetului pe 2019 vor prinse şi sumele pentru achiziţionarea aparaturii de ultimă generaţie pentru analizele de gastroenterologie şi endoscopie digestivă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările