Medic specialist în chirurgie reparatorie, angajat la spitalul din Călăraşi

Medic specialist în chirurgie reparatorie, angajat la spitalul din Călăraşi

Medicul Rareş-Adrian Giurgiu a venit să lucreze la spitalul din Călăraşi FOTO Facebook/B.M.

Încă un medic a fost angajat la spitalul din Călăraşi. Wste vorba despre un specialist în chirurgie plastică şi microchirurgie reparatorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta este cel de-al 41-lea medic venit la Călăraşi în ultimul an. Rareş-Adrian Giurgiu este medic specialist chirurgie plastică şi microchirurgie reparatorie. 

La sfârşitul săptămânii trecute, acesta s-a alăturat colectivului de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi.
 
„Preocuparea pentru sistemul medical din Călăraşi trece la un alt nivel, vom continua procesul de atragere a unor noi medici şi implementarea unor noi strategii, astfel încât dumneavoastră, atunci când veţi avea nevoie de noi, să fim capabili să vă putem oferi cele mai bune servicii medicale. Credeţi-mă. Chiar încercăm“, a precizat Bogdan Mihai, administrator public al judeţului Călăraşi şi fost manager al unităţii medicale. 

În mandatul său, Bogdan Mihai a reuşit să atragă 40 de medici noi la Călăraşi, dintre care 35 au rămas pe post.
 

 Vă recomandăm să citiţi şi:

Eliberarea Insulei Şerpilor de sub ocupaţie rusă, un ajutor enorm dat de ucraineni României

Româncă ucisă de rechini în Egipt. Este a doua victimă, după ce o austriacă a murit din cauza unui atac similar. MAE a confirmat decesul VIDEO

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările