Meci. România a învins Italia la handbal masculin cu scorul de 35 la 22, pe malul Borcei

Meci. România a învins Italia la handbal masculin cu scorul de 35 la 22, pe malul Borcei

Moment de reculegere pentru victimele din club Colectiv

Călăraşiul a purtat noroc mereu echipelor naţionale care au evoluat aici! Călărăşenii au fost duminică la înălţime, într-o sală arhiplină, în care s-a strigat "Hai ‪#‎România‬!" la unison!Înaintea partidei a fost ţinut un moment de reculegere în memoria celor 45 de tineri care au murit în incendiul din club Colectiv. Echipa naţională de handball masculin, antrenată de Aihan Omer, a învins cu 35 la 22 Italia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2017!. Meciul s-a jucat la Călăraşi, cu casa închisă, la sala Polivalentă, arhiplină de iubitorii sportului.

Duminică, 8 noiembrie, sala Polivalentă din Călăraşi a găzduit meciul de handbal masculin România – Italia, începând cu ora 18.00. Partida face parte din jocurile de calificare la Campionatele Europene 2017. Selecţionerul echipei Naţionale de handbal masculine, Aihan Omer, care este şi antrenorul echipei de handbal AHC Dunărea Călăraşi, a ales ca meciul să se joace pe malul Borcei, deoarece publicul de aici merită o astfel de bucurie.

“Publicul călărăşean merită asta şi spun acest lucru nu pentru că sunt antrenorul echipei locale, ci pentru simplul fapt că este un public minunat care ştie să aprecieze acest sport la adevărata sa valoare”, a spus Aihan Omer .
 

Vă recomandăm şi:

Handbal masculin. Meciul dintre AHC Dunărea şi CSM Bucureşti se joacă vineri, 25 septembrie, la sala Polivalentă

Meci de handbal. CSM Călăraşi şi HC Vaslui, întâlnire decisivă pentru promovarea în Divizia A

HCM Baia Mare a cucerit Cupa României la handbal feminin

Echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României la handbal feminin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările