Măsuri preventive. 135 de persoane în arest la domiciliu sau sub control judiciar, supravegheate de poliţişti

Măsuri preventive. 135 de persoane în arest la domiciliu sau sub control judiciar, supravegheate de poliţişti

Poliţia verifică modul în care se respectă legea FOTO Adevărul

Poliţiştii din cadrul IPJ Călăraşi verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.


În luna mai, la nivelul judeţului Călăraşi, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 15 de persoane şi au fost înregistrate 2 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri. Conform IPJ Călăraşi, oamenii legii supraveghează 11 persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de 124 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În această perioadă au fost înregistrate 2 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri, respectiv măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu măsura controlului judiciar şi schimbarea arestului la domiciliu cu arestare preventivă.

Totodată, în perioada următoare, poliţiştii de supraveghere vor verifica respectarea interdicţiei potrivit căreia persoanele aflate în arest la domiciliu, în imobilul unde se execută măsura, nu au voie să deţină câini periculoşi sau agresivi, cu excepţia câinelui-ghid în cazul persoanelor cu handicap vizual grav.
 

Vă recomandăm şi:

Supraveghere. Poliţiştii, cu ochii pe 90 de persoane aflate sub control judiciar şi arest la domiciliu

Poliţist cercetat sub control judiciar. Agentul a rănit uşor două persoane şi fugit de la locul accidentului

Primarul, contabilul şi casierul din Lehliu-Sat, puşi sub control judiciar. Instanţa a respins arestarea preventivă pentru fapte de corupţie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările