Mascaţii iau cu asalt Ilfovul. Percheziţii la suspecţi de furt din societăţi comerciale VIDEO

Mascaţii iau cu asalt Ilfovul. Percheziţii la suspecţi de furt din societăţi comerciale VIDEO

Poliţia pune în executare şapte mandate de aducere FOTO Adevărul

Poliţiştii călărăşeni descind joi dimineaţă, 20 ianuarie, în lfov, la locuinţele mai multor suspecţi de furt calificat din societăţi comerciale. Oamenii legii pun în executare şapte mandate de aducere.

Poliţiştii din Fundulea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară, efectuează joi, 20 ianuarie, şase percheziţii domiciliare, în judeţul Ilfov, la persoane bănuite de furt calificat din societăţi comerciale.
 
Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2021 - ianuarie 2022, persoanele bănuite ar fi săvârşit mai multe infracţiuni de furt calificat din societăţi comerciale, în judeţul Călăraşi. 
 
Conform Poliţiei Române, vor fi puse în executare 7 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Fundulea, pentru audieri.
 
Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Criminalistic şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.
 
De asemenea, la acţiuni participă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ilfov.
 
 
Vă recomandăm să citiţi şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările