Lucrările pentru întreţinerea Parcului Central se încheie pe 25 aprilie. Se schimbă bordurile şi se toarnă asfalt

Lucrările pentru întreţinerea Parcului Central se încheie pe 25 aprilie. Se schimbă bordurile şi se toarnă asfalt

Lucrări de întreţinere în Parcul Central FOTO Facebook/Primăria Călăraşi

25 aprilie 2017 este termenul de execuţie al lucrărilor de întreţinere a aleilor din Parcul Central al Călăraşiul. Autorităţile locale dau zor să modernizeze zona de relaxare, cea mai mare din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă


Proiectul înseamnă alei asfaltate pe o suprafaţă de 18.500 de metri pătraţi şi bordurarea lor pe o lungime de 4.180 ml. Se va turna un covor asfaltic negru de 3 cm, apoi un covor asfaltic colorat de încă 3 cm.
În ultimii ani, municipalitatea a înfiinţat mai multe locuri de joacă şi promenadă. Oraşul deţine în prezent peste 20 de parcuri şi părculeţe, dintre care amintim: parcul Florilor, Năvodari, Sf. Gheorghe, Sf. Anastasia.

Cea mai importantă zonă cu verdeaţă este însă parcul dentrologic, aflat în prelungirea Dumbravei, cu o suprafaţă de peste 9 hectare, urmat de Parcul Central cu 8,5 hectare, situat pe malul Borcei. Cu o privelişte superbă, zona este una preferată de toţi locuitorii oraşului, Bine îngrijit şi amenajat, Parcul Central oferă una dintre variantele de relaxare.
 

Vă recomandăm şi:

Cel mai mare parc din Călăraşi va fi modernizat. Reabilitarea locului de joacă se ridică la 300.000 euro

Distracţie cât pentru jumătate de veac în IOR, parcul de poveste din Bucureşti. Ce era în urmă cu zeci de ani în locul superbului parc

Cel mai mare parc natural din Estul Europei, reabilitat după 100 de ani de la inaugurare. Va fi închis până în luna martie a anului 2016

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările