Lucrările la canalizarea pluvială de pe strada Năvodari implică şi tăierea a 12 arbori. Primăria promite replantări

Lucrările la canalizarea pluvială de pe strada Năvodari implică şi tăierea a 12 arbori. Primăria promite replantări

Lucrările demarate de autorităţile locale sunt în toi FOTO Adevărul

Lucrările din proiectul privind înfiinţarea canalizării pluviale pe strada Năvodari, zona de case,  implică şi săpături pe spaţiul verde de pe marginea străzii Năvodari, între Panduri şi Victoriei, au anunţat reprezentanţii Primăriei

 
"Concret, reţeaua de canalizare pluvială ce se înfiinţează pentru zona de case se va racorda la căminul situat la intersecţia Victoriei-Năvodari, în proiectul tehnic al lucrării fiind incluse, aşadar, aceste lucrări pe spaţiul verde pentru săpături la adâncimea de 3 metri, precum şi o subtraversare în diagonală a străzii Panduri. Pentru aceste lucrări a fost emisă autorizaţia de construire numărul 1/14.01.2019 ce cuprinde şi avizul de mediu. Reţeaua de canalizare pluvială se va înfiinţa pe o lungime de 1.125 m, lungime pe care se vor amenaja 45 de guri de scurgere şi 21 cămine de vizitare.
 
Urmare a acestei soluţii tehnice, proiectul a cuprins şi tăierea unui număr de 12 arbori. Se vor replanta, în aliniament, arbori pe toată lungimea zonei verzi", au anunţat reprezentanţii Primăriei pe pagina de socializare a instituţiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: