Lucrări pentru modernizarea reţelei. Se opreşte apa în tot oraşul pe 22 iunie.

Lucrări pentru modernizarea reţelei. Se opreşte apa în tot oraşul pe 22 iunie.

Se opreşte apa în tot oraşul FOTO Adevărul

Din cauza lucrărilor la reţeaua de apă şi canalizare, Ecoaqua a anunţat că se va sista furniza apei potabile în tot Călăraşiul, pe data de 22 iunie.

 
 “Nu depinde de noi acest lucru. Ne cerem scuze faţă de locuitori în privinţa acestui neajuns, însă oamenii trebuie să înţeleagă şi acest lucru”, spun reprezentanţii societăţii care furnizează apa în oraş. Astfel, pe 22 iunie, până la ora 23.00, nu va curge picătură de apă la robinet. “Societatea Ecoaqua SA Călăraşi, în calitate de beneficiar al contractului prin care au fost reluate lucrările la obiectivul de investiţii „«Extinderea şi reabilitarea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare inclusiv staţii de pompare apă uzată din aglomerarea Călăraşi»,”, informează locuitorii municipiului că furnizarea apei potabile se va întrerupe pe 22 iunie până la ora 23.00.

Întreruperea furnizării apei, pe durata şi în perioada programată, este strict necesară pentru punerea în funcţiune a reţelelor nou executate şi pentru finalizarea lucrărilor”, a anunţat societatea care furnizează apa în Călăraşi. Astfel, furnizarea apei potabile va fi întreruptă începând cu 22 iunie, ora 0.00, până la 22 iunie, ora 23.00.
 

Vă recomandăm şi:

Lucrări pentru modernizarea reţelei. Se opreşte apa în tot oraşul joi, 19 noiembrie

Pregătiţi-vă provizii! Lucrările la reţea bulversează oraşul, se opreşte apa 24 de ore

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările