Lucrări de întreţinere pe Autostrada Soarelui. Trafic restricţionat pe mai multe tronsoane de drum

Lucrări de întreţinere pe Autostrada Soarelui. Trafic restricţionat pe mai multe tronsoane de drum

Lucrări de întreţinere pe autostradă FOTO Adevărul

Şoferii care circulă miercuri, 26 octombrie, pe Autostrada Soarelui, sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan din cauza lucrărilor de întreţinere care se efectuează pe mai multe porţiuni de drum.

Ştiri pe aceeaşi temă


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţt că, pe parcursul zilei de miercuri , pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către Bucureşti, între km 157+800 de metri şi 158+650 de metri, şi pe sensul către Constanţa, între km 95+650 de metri şi 97+600 de metri, se vor executa lucrări de întreţinere periodică. Din această cauză, pe anumite tronsoane rutiere traficul rutier va fi restricţionat. Zona este semnalizată corespunzător, iar şoferii sunt avertizaţi să semnalizeze şi să se asigure corespunzător la schimbarea benzii de circulaţie.

Vă recomandăm şi:

Trafic normal pe A2. Ce sunt sfătuiţi şoferii să facă pentru a evita accidentele

Aglomeraţie şi tamponări în lanţ pe A2. Trei accidente cu zeci de maşini, ce îi sfătuiesc poliţiştii pe şoferi

Tragedie pe Autostrada Soarelui. Un om a murit, iar alţi trei sunt răniţi grav după ce un autocar a lovit violent un TIR

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările