Lucrări de întreţinere pe A2, la km 185. Trafic restricţionat spre Constanţa

Lucrări de întreţinere pe A2, la km 185. Trafic restricţionat spre Constanţa

Ţoferii sunt sfătuiţi să circule prudent FOTO Adevărul

Şoferii care circulă marţi, 28 iunie, pe Autostrada Soarelui sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă sporită la volan, deoarece traficul este restricţionat la kilometru 185.

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunaţat că marţi, 28 iunie, începând cu ora 07.50, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către Constanţa, traficul rutier este restricţionat pe banda a doua, la kilometrul 185, din cauza lucrărilor de înlocuire a glisierelor din zona mediană. La kilometrul 177, lucrările s-au încheiat. ”Conducătorilor auto le recomandăm să manifeste prudenţă sporită la volan şi să se asigure corespunzător la efectuarea manevrei de schimbare a benzii de circulaţie”, spun poliţiştii.

Vă recomandăm şi:

Angajaţi ai CNADNR, la Adevărul Live: Autostrada Sibiu-Orăştie a fost demolată de nişte proşti. Proiectul tehnic trebuie refăcut, terenul este grav degradat

Cioloş reaprinde speranţa moldovenilor de a avea autostradă. Ruta Iaşi - Târgu Mureş, inclusă în proiectul centenarului Unirii, ar costa peste 4 miliarde de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: