Lucrări de asfaltare pe A2, la km 17 şi 20. Traficul va fi restricţionat

Lucrări de asfaltare pe A2, la km 17 şi 20. Traficul va fi restricţionat

Lucrări de asfaltare pe autostradă FOTO Adevărul

Traficul pe Autostrada Soarelui va fi dat peste cap joi, 17 august din cauza lucrărilor de asfaltare care au loc la km 17, pe sensul de mers spre Capitală. Şoferii sunt sfătuiţi să se încadreze din timp pe benzile neafectate de lucrări.

 

Poliţiştii de la Centrul Infotrafic au anunţat că joi, până în jurul orei 12.00, pe autostrada A2, se vor executa lucrări de asfaltare şi frezare, pe sensul către capitală, la kilometrul 17+070 de metri, cu restricţionarea benzii doi. În intervalul 12.00 - 17.00, lucrările vor fi mutate în prima bandă, traficul desfăşurându-se pe a doua bandă.

De asemenea, între km 20 şi 19+400 pe sensul către Capitală se vor aplica marcaje rutiere, motiv pentru care se va circula doar pe banda de urgenţă, iar între km 19+400 şi 20, pe sensul către litoral se vor aplica marcaje rutiere pe banda de decelerare. Lucrările vor fi finalizate în jurul orei 15.00.

Vă recomandăm şi:

Reparaţii pe Autostrada Soarelui. Cât şi unde este restricţionat traficul

Poliţia, cu ochii pe Autostrada Soarelui. În acest weekend, drumul spre mare va fi supravegheat din elicopter

Trafic normal pe A2. Ce sunt sfătuiţi şoferii să facă pentru a evita accidentele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările