Lucrări pe A2. Pe ce tronsoane de drum au fost instituite restricţii de trafic

Lucrări pe A2. Pe ce tronsoane de drum au fost instituite restricţii de trafic

Lucrări pe A2 FOTO Facebook/CNAIR

Mai multe tronsonare de drum de pe Autostrada Soarelui sunt restricţionate vineri, 28 februarie, ca urmare a reparaţiilor la carosabil.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul de mers către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, între kilometrii 21 şi 22, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, se restricţionează circulaţia pe prima bandă şi pe banda de urgenţă, astăzi, până la ora 17.30, pentru efectuarea lucrărilor de asfaltare a părţii carosabile.
 
Lucrări de reparaţii au loc şi pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 66 - 67, localitatea Lehliu-Gară, judeţul Călăraşi, şi 78+500 de metri – 79, localitatea Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, fiind restricţionată banda de urgenţă, astăzi, până la ora 17.30. Şoferii sunt sfătuişi de poliţişti să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de rulare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: