Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Angajatorii spanioli caută 800 de şomeri pentru muncă la câmp

Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Angajatorii spanioli caută 800 de şomeri pentru muncă la câmp

Românii şomeri se pot angaja în Spania Foto:Arhivă Adevărul

Angajatorii străini pun la dispoziţia şomerilor români peste 1.300 de locuri de muncă, cele mai multe oferte fiind Spania-800 pentru muncitori în agricultură şi în Germania-236 de posturi.

Printre cele mai căutate meserii se află cele de şofer, zugrav, asistent medical, strungar, dar şi bonă, bucătar, tractorist şi infirmier. Posturile vacante sunt oferite prin intermediul reţelei EURES România.

Conform AJOFM Călăraşi, în Belgia se caută doi asistenţi medicali, iar în Germania cele 236 de posturi vor fi ocupate de şofer de camion, tehnician electrotehnist, lucrător în producţie, manager în vânzări, strungar, asistent medical generalist, agent de securitate şi zugrav. Marea Britanie are nevoie de infirmier, asistent social, bonă, bucătar, şi tractorist, pentru cele 89 de locuri de muncă libere.

În Republica Cehă sunt libere 75 de posturi pentru operatori, lucrători în prelucrarea lemnului şi croitori. În Spania vor fi angajaţi 800 de şomeri pentru agricultură, iar Suedia oferă 35 de joburi pentru tinichigii, mecanici şi vopsitori auto. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă sunt rugate să acceseze portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro, iar informaţii suplimentare despre oferta de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Călăraşi.

 

Vă recomandăm şi:

Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Femeile de serviciu, plătite regeşte în Suedia

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: