Locuitori din Călăraşi audiaţi de Poliţie după un conflict cu răngi, furci şi bâte la un botez

Locuitori din Călăraşi audiaţi de Poliţie după un conflict cu răngi, furci şi bâte la un botez

Suspecţii au fost duşi la audieri. FOTO: Arhivă Adevărul

Un număr de 15 persoane sunt audiate, miercuri dimineaţă, la sediul IPJ Călăraşi, într-un dosar de ultraj contra bunelor moravuri deschis după un conflict cu răngi, furci, bâte şi spray-uri lacrimogene, petrecut la un botez, în comuna Borcea, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţia Română.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Cei 15 au fost duşi la audieri în urma unor percheziţii domiciliare făcute în judeţele Călăraşi, Ialomiţa şi în Bucureşti.

Potrivit surselor citate, în 15 iunie, un localnic din comuna Borcea-Călăraşi prezent la un botez a intrat în conflict cu alţi meseni şi a chemat în ajutor mai mulţi cunoscuţi. În urma incidentelor produse după sosirea acestora, o parte a celor implicaţi s-au prezentat la spitalul din Feteşti, pentru a primi îngrijiri medicale, mai arată Mediafax.

Persoanele duse la audieri sunt suspectate de ultraj contra bunelor moravuri. La acţiunea de miercuri au participat poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Călăraşi, cu sprijinul celor din secţiile de poliţie rurală Călăraşi şi Dragalina şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Călăraşi.

CITIŢI ŞI:

Percheziţii la o primărie din Gorj, într-o anchetă privind schimburi de terenuri

Percheziţii la Tulcea: poliţiştii au găsit aproape o tonă de alcool fabricat ilegal. Făceau ţuică din merele pentru elevi!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările