Locuinţe de serviciu pentru medici şi jandarmi. Blocul cu 6 etaje, construit pe fundaţia unei clădiri abandonate

Locuinţe de serviciu pentru medici şi jandarmi. Blocul cu 6 etaje, construit pe fundaţia unei clădiri abandonate

Şi pe terenul unei foste cazărmi se construies locuinţe de serviciu FOTO Adevărul

Pe fundaţia unei construcţii abandonate de mai bine de 20 de ani s-ar putea înălţa un bloc de 6 etaje cu apartamente de serviciu pentru medici, profesori şi jandarmi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Consiliul Judeţean Călăraşi a depus o solicitare de finanţare către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), pentru a construe un bloc de apartamente pe str. Nicolae Titulescu, pe fundaţia unei clădiri care a rămas de izbelişte. Proiectul depus la ANL precizează că blocul, cu 3 scări de bloc, fiecare pentru o anumită categorie profesională, va avea regim de înălţime P+6, cu parcare subterană. Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, spune că apartamentele vor fi repartizate cu destinaţie clară pentru angajaţii din învăţământ, sistem medical şi Jandarmerie.
 
Şi pe te terenul unei foste cazărmi, autorităţile locale construiesc locuinţe pentru medicii care aleg să vină şi să profeseze la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi. 12 unităţi locative vor fi construite pe terenul unei foste unităţi militare de pe strada Independenţei, în cartierul Măgureni.
 
Contracte de închiriere
 
“La această dată, există un număr mare de solicitări de locuinţe de serviciu din partea medicilor care activează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, fiind imperios necesară achiziţia unor apartamente, cu destinaţia de locuinţe de serviciu, care să poată fi atribuite prin contracte de închiriere, anexe la contractele de muncă. Pornind de la solicitările medicilor care activează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, s-a aprobat, de principiu, de către Consiliul Judeţean Călăraşi achiziţionarea unor apartamente cu destinaţia locuinţe de serviciu”, se arată în proiectul de hotârâre ce a fost aprobat de consilierii judeţeni.
 
Pentru a completa deficitul de locuinţe de serviciu pentru angajaţii din subordine, Consiliul Judeţean(CJ) Călăraşi a organizat licitaţie deschisă pentru cumpărarea a 5 partamente cu 2 camere de pe piaţa liberă. Autorităţile locale au oferit preţuri cuprinse între 512 şi 662 de euro pentru metrul pătrat.
 
Vă recomandăm şi:

 

citeste totul despre: