Locuinţă cuprinsă de flăcări la Olteniţa din cauza unui scurtcircuit

Locuinţă cuprinsă de flăcări la Olteniţa din cauza unui scurtcircuit

Incendiu la Olteniţa FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au acţionat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, timp de o oră şi 20 de minute pentru lichidarea incendiului.

 
Conform primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit produs la nivelul unui conductor electric defect, care alimenta un aparat electrocasnic
 
În data de 23 martie, ora 09.19, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Mihai Eminescu, pentru stingerea unui incendiu de locuinţă, proprietate individuală. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu degajare de fum dens la nivelul bucătăriei locuinţei, al podului şi acoperişului casei, existând risc de extindere a arderii şi la alte bunuri materiale aflata în imediata apropiere. 

Pompierii s-au deplasat rapid la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 20 de minute. Pompierii militari din Olteniţa au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 6.000 de lei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: