Librăria Humanitas Cartea pe roţi ajunge vineri, 30 octombrie, pe malul Borcei

Librăria Humanitas Cartea pe roţi ajunge vineri, 30 octombrie, pe malul Borcei

Cartea pe roţi ajunge la Călăraşi FOTO Facebook/Cartea pe roţi

Vineri, 30 octombrie, Librăria Humanitas Cartea pe roţi ajunge la Călăraşi, în faţa Bibliotecii Judeţene ”Alexandru Odobescu” (strada 1 Decembrie 1918, nr.1). Sosirea în oraş se leagă de împlinirea unui an de când biblioteca funcţionează într-un nou sediu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 "Vă aşteptăm, aşadar, între orele 10.00-18.00 cu o ofertă extinsă de carte pentru toate vârstele, o ofertă specială, dar şi cărţi cu autograf! „Cartea pe roţi“ este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecţie de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experienţa care devine reflex şi răsfăţ într-o librărie cu care ne-am obişnuit. O aşezare logică a cărţilor, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăţi, spre romanele premiate recent, cărţile pentru copii şi cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau ştiinţă. Aşteptăm cu bucurie întâlnirea cu toţi cititorii interesaţi de cele mai noi apariţii editoriale,cărţi pentru copii şi nu numai.", au transmis reprezentanţii librăriei.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările