“La vie en rose”, spectacol în stilul anilor 20-30 de 8 martie pe malul Borcei

“La vie en rose”, spectacol în stilul anilor 20-30 de 8 martie pe malul Borcei

Spectacol la Călăraşi pe 8 martie FOTO Adevărul

Un spectacol de zile mari este programt duminică, 8 martie, la Călăraşi. Grande Orchestra şi Emy Drăgoi urcă pe scena sălii de spectacole Barbu Ştirbei, pentru un eveniment special de 8 martie, începând cu ora 18.00

Ştiri pe aceeaşi temă

Preţul unui bilet este 50 de lei (loc în sală) sau 30 de lei (loc la balcon). Biletele pot fi achiziţionate de la Casa de Bilete a Centrului Judeţean de Cultură şi Creaţie Călăraşi.
 
Grande Orchestra şi Emy Drăgoi au pus bazele unei colaborări muzicale pline de fantezie şi de originalitate, care va purta spectatorul de pe străzile din Paris, de pe podurile Senei, din micile bistrouri din Montparnasse până pe podul bucureştean Mogoşoaia, celebrul Palat Regal şi cunoscutul pasaj Lipscani.
 
Totul într-o atmosferă de sărbătoare, în stilul anilor 20-30’, în ritmurile unor genuri muzicale – swing şi manouche – cu un farmec aparte, care au făcut şi continuă să facă istorie. Spectacolul aduce în faţa publicului artisti cunoscuţi: Ion Caramitru, Aylin Cadir, Toni Grecu, Grande Orchestra şi corul ALL’S Choir.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: