La un an de la moartea tragică a Luminiţei Chevici, ucigaşul nu a fost pedepsit !

La un an de la moartea tragică a Luminiţei Chevici, ucigaşul nu a fost pedepsit !

Constantin Fieraru, principalul suspect în acest dosar

Astăzi, 26 octombrie, se împlineşte un an de la decesul Luminiţei Chevici(34 de ani), femeia care a fost înjunghiată chiar în faţa blocului în care locuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atacul mişelesc a avut loc pe 10 septembrie 2010, iar tânăra s-a stins pe un pat de spital după 56 de zile de comă. Constantin Fieraru (32 de ani), bărbatul acuzat de omor deosebit de grav şi de tentativă de omor calificat şi tâlhărie, care urmărea şi ataca femeile din oraş cu un cuţit nu a fost condamnat. Procesul său este pe rol la Tribunalul Călăraşi, iar recent familia i-a angajat un avocat pentru a-l apăra. Fieraru a fost trimis în judecată după aproximativ 5 luni în care poliţiştii şi procurorii au adunat probe pentru întocmirea rechizitoriului.

Urmărea şi înjunghia femeile

Prima victimă a lui Constantin Fieraru a fost Luminiţa Chevici. Tânăra, însărcinată în două luni, a fost urmărită în seara zilei de 10 septembrie 2010, agresată şi înjunghiată în inimă. Avea să moară după 56 de zile de comă. Ana Maria Bobocel (17 ani), elevă în clasa a XI-a la Liceul „Mihai Eminescu“ din Călăraşi, a fost şi ea înjunghiată în abdomen chiar în faţa blocului unei locuia. A avut noroc şi a scăpat teafără, chiar dacă lama cuţitului i-a pătruns 3 centrimetri în corp.

Şapte plângeri la dosar

Procurorii au la dosar şapte plângeri depuse de tinere care au fost urmărite de Fieraru, însă doar două din acestea au fost înjunghiate. La 13 martie coşmarul a luat sfârşit. În urma unui apel anonim la 112, Constantin Fieraru a fost reţinut. Poliţiştii care l-au ridicat de pe stradă, în zona Liceului Agricol, spun că era speriat şi că nu a opus niciun fel de rezistenţă. Tocmai ieşise să dea o nouă lovitură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările