Jandarmii omagiază Drapelul Naţional. Ce manifestări au loc pe malul Borcei

Jandarmii omagiază Drapelul Naţional. Ce manifestări au loc pe malul Borcei

Pe 26 iunie românii sărbătoresc Ziua Drapelului Naţional FOTO IJJ Călăraşi

Jandarmii călărăşeni vor participa la activităţile care marchează Ziua Drapelului Naţional al României.Astfel, marţi seară, începând cu ora 20.00, trei jandarmi alături de pompieri vor fi prezenţi pe Platoul din faţa Primăriei Municipiului, la ceremonialul de coborâre a Drapelul Naţional de pe catarg şi depunerea acestuia la Biserica ”Sfântul Nicolae”, pentru sfinţire.

 
Miercuri, 26 iunie, începând cu ora 09.45, după slujba de sfinţire, jandarmii şi pompierii, constituiţi în Garda la Drapel, vor aduce Drapelul Naţional la Monumentul Eroilor amplasat în Piaţa Orizont, unde vor debuta manifestările dedicate acestui eveniment.
Alături de celelalte structuri militare şi participanţi, un pluton de jandarmi va însoţi Drapelul României pe traseul Piaţa Orizont – Platoul din faţa Primăriei Municipiului Călăraşi – Km 0, unde, începând cu ora 10.30, se va organiza ceremonialul militar şi religios.
De asemenea, cu acest prilej, Garda Port-Drapel a Jandarmeriei Călăraşi va purta cu cinste Drapelul de luptă al unităţii pe traseul amintit. Totodată, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării acestor manifestări. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: