Jandarmii, cu ochii pe meciurile de fotbal care se desfăşoară în weekend

Jandarmii, cu ochii pe meciurile de fotbal care se desfăşoară în weekend

Jandarmii asigură ordinea publică la două partide de fotbal FOTO IJJ Călăraşi

La sfârşitul acestei săptămâni, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranţă la mai multe evenimente  sportive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre meciul de fotbal dintre echipele A.S. F.C. Agricola Borcea şi S.C. F.C. Voluntari S.A.2,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a V-a,  programat în ziua de sâmbătă, 25 septembrie, pe stadionul comunal din localitatea Borcea, dar şi despre partida dintre echipele C.S.M. Olteniţa şi C.S. Gloria Albeşti,  din cadrul Ligii a III-a, etapa a V-a,  programat în ziua de sâmbătă, 25 septembrie, pe stadionul din municipiul Olteniţa.
 
Misiunea forţelor de ordine vizează asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, protecţia participanţilor la aceste evenimente sportive, precum şi prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială.
 
Jandarmeria Călăraşi recomandă participanţilor la aceste evenimente, dar şi celorlalţi cetăţeni, să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicaţiile jandarmilor, să respecte regulile de igienă individuală pentru prevenirea contaminării şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările