Jandarmii, cu ochii pe două meciuri de fotbal. Militarii supraveghează competiţiile sportive

Jandarmii, cu ochii pe două meciuri de fotbal. Militarii supraveghează competiţiile sportive

Măsuri de ordine publică la cele două meciuri Foto:Arhivă Adevărul

Zeci de jandarmi sunt mobilizaţi, sâmbătă, să asigure măsurile de ordine publică la două competiţii sportive. Prima dintre ele se desfăşoară în municipiu, cealaltă în comuna Modelu.

Ştiri pe aceeaşi temă


Pe 21 noiembrie, începând cu ora 11.00, la stadionul municipal, peste 20 de jandarmi din Călăraşi ordinea şi siguranţă publică  la meciul de fotbal dintre echipele A.F.C. Dunărea 2005 Călăraşi şi A.S. Oţelul Galaţi, în cadrul Ligii a II-a a Campionatului Naţional de Fotbal.

În aceeaşi zi, de la ora 14.00, jandarmii vor fi rpezenţi pe stadionul “Vasile Enache” din localitatea Modelu, unde se va disputa meciul de fotbal dintre echipele Înainte Modelu şi F.C. Snagov, în cadrul Ligii  a III-a a Campionatului Naţional de Fotbal. Echipajele de jandarmerie prezente în zona imediată şi apropiată  a locurilor  de desfăşurare a manifestărilor sportive, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.

Supoerterii sunt sfătuiţi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică. Participanţii la aceste manifestări sportive trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine în apropierea şi în incinta arenei sportive.
Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.
 

Vă recomandăm şi:

Hoţi de curent electric, prinşi de jandarmi. Zeci de persoane, racordate ilegal la reţeaua de energie

Un jandarm a găsit o borsetă cu bani şi acte pe stradă. Ce a făcut militarul cu bunurile găsite

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările