Jandarmii asigură ordinea publică la manifestările organizate în minivacanţa de 1 Mai

Jandarmii asigură ordinea publică la manifestările organizate în minivacanţa de 1 Mai

Jandarmii asigură ordinea publică la manifestările organizate ăn minivacanţa de 1 mai FOTO IJJ Călăraşi

În perioada 26 aprilie – 02 mai, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor desfăşura misiuni specifice în zona de competenţă, pe linia menţinerii unui climat de siguranţă pentru cetăţeni precum şi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice cu ocazia minivacanţei de 1 Mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În această perioadă vor fi intensificate misiunile de patrulare pe raza judeţului şi a municipiului, având în vedere asigurarea ordinii şi liniştii publice a cetăţenilor care aleg să petreacă ziua de 1 Mai în zonele de agrement şi în locuri unde pot fi organizate grătare. 
 
Jandarmii călărăşeni, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Călăraşi, I.S.U. Călăraşi şi Poliţia Locală, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţa publică la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate. 
 
Astfel, sâmbătă, 27 aprilie, în zona Stadionului ,,Ion Comşa” din municipiul Călăraşi, jandarmii călărăşeni împreună cu efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de fotbal dintre AFC Dunărea 2005 Călăraşi şi AFC Hermannstadt, în cadrul Ligii 1 Betano, etapa 7 play-out.
 
Meci de handbal la sala Polivalentă
   
 Joi, 2 mai, începând cu ora 19.00, vor fi asigurate măsurile de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele AHC Dunărea Călăraşi 2014 şi CSM Bucureşti (în cadrul Ligii Naţionale de Handbal  – etapa a 4-a play-off), eveniment care va avea loc la Sala Polivalentă ,,Ion C. Neagu” din municipiul Călăraşi.
Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locurilor de desfăşurare a competiţiilor sportive, unde vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru preîntâmpinarea apariţiei unor evenimente sau incidente nedorite şi pentru protecţia persoanelor care participă la aceste manifestări, fiind pregătiţi să răspundă solicitărilor cetăţenilor fie prin contact direct, fie prin apelarea serviciului unic de urgenţă ”112”.
 
Pentru a evita aglomeraţia din incinta arenelor sportive, recomandăm spectatorilor să ajungă la timp, începând cu ora de deschidere a porţilor de acces, să respecte măsurile adoptate de către organizatori şi forţele de ordine, să dovedească permanent o atitudine civilizată şi să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, avertizează jandarmii. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările