Jandarmii asigură măsurile de ordine publică la meciul de handbal AHC Dunărea - AHC Dobrogea Sud Constanta

Jandarmii asigură măsurile de ordine publică la meciul de handbal AHC Dunărea - AHC Dobrogea Sud Constanta

Jandarmii asigură ordinea publică la sala Polivalentă FOTO IJJ Călăraşi

Jandarmii călărăşeni vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele AHC Dunărea Călăraşi şi AHC Dobrogea Sud Constanta (în cadrul Ligii Naţionale de Handbal Masculin – play-off), la Sala Polivalentă ,,Ion C. Neagu”, miwrcueri, 24 aprilie, începînd cu ora 19.00.

 
Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiţiei sportive, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată. Pentru a evita aglomeraţia în incinta arenei sportive, Jandarmeria Călăraşi recomandă suporterilor să ajungă  din timp, începând cu ora deschiderii punctului de control-acces.
 
De asemenea solicităm, atât suporterilor, cât şi celorlalţi spectatori, să manifeste înţelegere faţă de măsurile ce vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această partidă să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă, avertizează IJJ Călăraşi.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: