Iuliana Timoc, o sportivă de aur a României, antrenată pe malul Borcei

Iuliana Timoc, o sportivă de aur a României, antrenată pe malul Borcei

Iuliana Timoc, o sportivă antrenată pe malul Borcei FOTO Facebook/Dumitru Chirilă

Clubul Sportiv Municipal Călăraşi a obţinut o nouă medalie de aur, la un Campionat Mondial de Canotaj pentru Seniori – U 23. Este vorba despre o tîânără talentată, antrenată pe malul Bocei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin minunata sportivă Iuliana Timoc, CSM  Călăraşi a îmbogăţit zestrea de medalii de aur, campioana noastră obţinând cea mai stralucitoare medalie la Campionatul Mondial de Canotaj U 23,  de la Racice ( Cehia), în proba de BW4+.
 
Medalia de aur obţinută nu este o suprinză pentru Iuliana Timoc, o tânără cu calităţi de excepţie, în vârstă de doar 21 de ani. A fost selecţionată de CSM Călăraşi şi antrenată la secţia de canotaj din anul 2014, obţinând de-a lungul anilor medalii la marile competiţii internaţionale, printre care medalii de argint la Campionatele Europene şi Campionatele Mondiale de juniori sş de tineret, a transmis Dumitru Chirilă, directorul CSM Călăraşi.
 
La aceeaşi competiţie, Cristina Druga, în vîrstă de 20 de ani, fostă campioană europeană de junioare în Franţa, a obtinut calificarea în finala probei de dublu vâsle, clasându-se, împreună cu Alexandra Ungureanu, partenera sa de echipaj, pe un onorant loc IV.
 
Aceste rezultate remarcabile vin după calificarea istorică a  sportivilor Adriana Ailincăi, Alexandru Chioseaua şi Georgiana Dedu la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din perioada 23 iulie – 8 august 2021.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările