Incendiu de vegetaţie uscată în cartierul Măgureni. Focul a fost pus intenţionat

Incendiu de vegetaţie uscată în cartierul Măgureni. Focul a fost pus intenţionat

Incendiu la fosta rampă de gunoi a oraşului FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Pompierii militari din Călăraşi au acţionat joi, 6 august,  cu trei autospeciale timp de aproximativ 80 de minute pentru lichidarea un incendiu de vegetaţie uscată, izbucnit în cartierul Măgureni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform primelor cercetări se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată, care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea vegetaţiei uscate.
 
În cursul acestei zile, în jurul orei 12.00, trei echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate să acţioneze în cartierul Măgureni, în zona fostei rampe de gunoi a oraşului, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată, pe un teren aparţinând domeniului public al localităţii.
 
La sosirea echipajelor de stingere, incendiul de vegetaţie uscată se manifesta cu flacără şi cu fum dens pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 metri pătraţi, existând risc de extindere a arderii. În urma incendiului, de această dată, nu s-au înregistrat pagube materiale.
 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările