Incendiu devastator la Spanţov. 15 hectare de mirişte, incendiate intenţionat

Incendiu devastator la Spanţov. 15 hectare de mirişte, incendiate intenţionat

Focul a cuprins 15 hectare de teren agricol Foto:Arhivă Adevărul

Aproximativ trei ore a durat intervenţia pompierilor de la Olteniţa pentru stingerea unui incendiu care a devastat 15 hectare de mirişte de grâu.Aproximativ trei ore a durat intervenţia pompierilor de la Olteniţa pentru stingerea unui incendiu care a devastat 15 hectare de mirişte de grâu.

Ştiri pe aceeaşi temă


Alarma s-a dat pe 15 septembrie, la ora 14.55 când o persoană din zonă a alertat militarii despre focul ce pusese stăpânire pe o suprafaţă mare de teren agricol din comuna Spanţov. Potrivit primelor cercetări, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unei persoane neidentificate, care a dat foc intenţionat la mirişte. La sosirea echipajului profesionist de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la nivelul unei suprafeţe de aproximativ 15  hectare de mirişte de grâu.

Un echipaj specializat de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa s-a deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ trei ore. Echipajul de stingere a reuşit să salveze în acest caz bunuri materiale în valoare de aproximativ 10.000 de lei, limitându-se posibilitatea extinderii incendiului la culturile de viţă-de-vie şi porumb aflate în imediata apropiere.
        
Vă recomandăm şi:

Foc declanşat de furtună. Un trăsnet a aprins 5 tone de paie la Borcea

Pârjol. 15 hectare de mirişte, incendiate de un necunoscut la Olteniţa

Petrecere incendiară în localitatea Constantin Brâncoveanu. 6 tone de furaje, făcute scrum de un foc de artificii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările