Incendiu devastator. Un scurtcircuit a făcut prăpăd într-o gospodărie din apropierea Olteniţei

Incendiu devastator. Un scurtcircuit a făcut prăpăd într-o gospodărie din apropierea Olteniţei

Focul a izbucnit în toiul nopţii FOTO Adevărul

Un scurtcircuit electric a aprins o întreagă gospodărie în comuna Chirnogi, intervenţia pompierilor fiind una dificilă. Militarii din Olteniţa au fost alertaţi după miezul nopţii, pe 14 iunie, când proprietarul locuinţei, Gheorghe T.,  a observat flăcările care cuprinseseră magazia din curte.

Ştiri pe aceeaşi temă


Mai bine de o oră, militarii au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea focului. La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens la întreaga magazie, construită pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi, în care se aflau mai multe bunuri materiale, existând risc de extindere a arderii la locuinţă şi la celelalte anexe.

Conform primelor cercetări, se pare că incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la un conductor  electric deteriorat din componenţa instalaţiei din magazie. În urma incendiului au ars: 1.000 kg porumb, 1.500 kg de grâu, 100 kg de floarea soarelui, circa 4.000 kg material lemnos, acoperişul anexei din lemn pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, dar şi alte bunuri depozitate în magazie, valoarea pagubelor fiind estimată la 10.500 de lei.
 

Vă recomandăm şi:

O ţigară a aprins o casă. Incendiu provocat din neglijenţă la Tămădău Mare

Anchetă preliminară. Focul la bazar a fost pus intenţionat, incendiul a făcut pagube de 50.000 de lei

Bazarul de la Orizont, cuprins de flăcări violente, poliţia a deschis o anchetă

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările