IGPR: Măsuri asiguratorii în valoare de 5,3 milioane lei, instituite de poliţişti în dosare cu fraude economice

IGPR: Măsuri asiguratorii în valoare de 5,3 milioane lei, instituite de poliţişti în dosare cu fraude economice

Poliţia

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat 66 de percheziţii, au instituit măsuri asigurătorii de peste 5.300.000 de lei şi au indisponibilizat bunuri în valoare totală de 3.403.252 de lei, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracţiuni economice.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În perioada 2  – 8  noiembrie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 66 percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 29 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice. 
 
În cauzele penale instrumentate, faţă de 157 de persoane a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, iar faţă de 20 au fost dispuse măsuri preventive (7 reţinute, 5  arestate preventiv, 2 arestate la domiciliu şi 6 sub control judiciar).
 
Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de 5.365.557,84 de lei, dintre care 663.753 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 3.403.252 de lei. Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 308.320 de ţigarete şi peste 1.200 de litri de alcool.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: