IGPR: 82 de persoane, reţinute de poliţişti în ultimele 24 de ore, la nivel naţional

IGPR: 82 de persoane, reţinute de poliţişti în ultimele 24 de ore, la nivel naţional

Zec de suspecţi d einfracţiuni, reţinuţi d eoamenii legii FOTO Adevărul

Ieri, poliţiştii au intervenit la peste 2.800 de evenimente la care au fost solicitaţi pentru a oferi ajutor celor aflaţi în nevoie sau pentru a menţine siguranţa publică. De asemenea, poliţiştii au aplicat peste 8.500 de sancţiuni contravenţionale unor persoane care au încălcat normele sociale şi au reţinut permisele a 571 de şoferi care puneau în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 10.700 de poliţişti au acţionat, la data de 11 octombrie, la nivel naţional, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, poliţiştii au acţionat cu 303 aparate radar. De asemenea, au fost organizate 2.908 patrule de ordine şi siguranţă publică.
 
Totodată, au fost organizate 319 de acţiuni şi s-a intervenit la 2.816 evenimente, dintre care 2.317 au fost sesizate prin 112. Au fost constatate 855 de infracţiuni, 141 de persoane fiind surprinse în flagrant delict în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în ultimele 24 de ore. În cauzele instrumentate, au fost dispuse 82 de măsuri preventive. De asemenea, au fost depistate 9 persoane urmărite naţional sau internaţional. Poliţiştii au aplicat 8.585 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.800.000 de lei, pentru neregulile constatate.
 
În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, pentru creşterea siguranţei în trafic, au fost constatate 138 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, au fost reţinute 571 de permise de conducere şi au fost retrase 195 de certificate de înmatriculare.
 
 
 
citeste totul despre: