IGPR: 82 de percheziţii în ultimele 7 zile, a fost instituit sechestru de aproape 23 de milioane de lei

IGPR: 82 de percheziţii în ultimele 7 zile, a fost instituit sechestru de aproape 23 de milioane de lei

Poliţia a confiscat ţigarete de contrabandă FOTO Poliţia Română

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au făcut, în ultima săptămână, 82 de percheziţii şi au instituit măsuri asigurătorii în valoare de aproape 23 de milioane de lei.

 
Poliţia Română a anunţat, sâmbătă, că, în perioada 17-21 februarie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Române, poliţiştii au făcut 82 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 52 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice. 
În cauzele penale instrumentate, faţă de 159 de persoane a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, iar faţă de 23 au fost dispuse măsuri preventive (7 reţinute, 2 arestate preventiv, 3 arestate la domiciliu, iar faţă de 11 persoane a fost dispus control judiciar).
 
Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de peste 22.800.000 de lei, dintre care peste 1.100.000 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare de peste 1.800.000 de lei. Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, 762.380 de ţigarete.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: