IGPR: 29 de grupări organizate de criminalitate informatică, anihilate în primele 11 luni ale anului trecut

IGPR: 29 de grupări organizate de criminalitate informatică, anihilate în primele 11 luni ale anului trecut

Poliţia a destructurat 29 de grupări de criminalitate informatică FOTO Shutterstock

În primele 11 luni ale anului 2019, peste 500 de persoane bănuite de săvârşirea a peste 1.400 de infracţiuni de criminalitate informatică au fost trimise în judecată, în urma acţiunilor organizate de poliţişti şi procurori.

Ştiri pe aceeaşi temă

 În primele 11 luni ale anului 2019, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au desfăşurat 265 de acţiuni operative pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate
 
În urma activităţilor derulate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au fost emise 196 de rechizitorii şi au fost încheiate 127 de acorduri de recunoaştere a vinovăţiei prin care au fost trimise în judecată 514 persoane fizice şi 2 persoane juridice, bănuite de săvârşirea a 1.465 de infracţiuni. Din totalul persoanelor inculpate, 105 au fost reţinute sau arestate.
 
În primele 11 luni ale anului, au fost destructurate 29 grupuri organizate specializate în criminalitate informatică formate din 162 de ce au fost trimise în judecată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: