IGPR: 170 de persoane date dispărute, identificate de poliţişti în ultima săptămână

IGPR: 170 de persoane date dispărute, identificate de poliţişti în ultima săptămână

Poliţia a capturat sute de urmpriţi FOTO Adevărul

În ultimele două săptămâni, poliţiştii din cadrul IGPR au clarificat situaţia în 216 cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Direcţia de Investigaţii Criminale din Poliţia Română organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum şi de depistare a persoanelor dispărute.
 
În perioada 31 august - 6 septembrie 2018, poliţiştii din întreaga ţară, sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale a Poliţiei Române, au depistat 170 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 97 de minori. 
 
De asemenea, în această perioadă, au fost depistate 46 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 35 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 2 aveau mandate de arestare preventivă, 7 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 2 persoane aveau sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările