IGPR: 147 de persoane, supravegheate judiciar de poliţişti în ultima săptămână

IGPR: 147 de persoane, supravegheate judiciar de poliţişti în ultima săptămână

Poliţia, cu ochii pe suspecţi FOTO Adevărul

În ultima săptămână, la nivel naţional, a fost dispusă măsura arestului la domiciliu faţă de 20 de persoane, cea a controlului judiciar faţă de 126 de persoane, iar faţă de o persoană a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauţiune.

 
Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.
 
În perioada 27 iulie - 2 august, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 147 persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.
 
Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 20 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 126 de persoane aflate sub control judiciar şi faţă de o persoană pentru care s-a dispus măsura controlului judiciar pe cauţiune.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: