IGPF: Bunuri nedeclarate ori contrafăcute, în valaore de 233.000 de lei, confiscate de poliţişti

IGPF: Bunuri nedeclarate ori contrafăcute, în valaore de 233.000 de lei, confiscate de poliţişti

Confiscări la graniţe FOTO Poliţia de Frontieră

În ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut peste 298.700 persoane, cetăţeni români şi străini, dintre care aproximativ 123.700 pe sensul de intrare şi 175.000 pe cel de ieşire din ţară şi peste 69.100 mijloace de transport.

 
 
În zonele de competenţă - punctele de trecere şi  “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat 48 fapte ilegale (12 infracţiuni şi 36 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români cât şi străini şi au descoperit, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 233.400 lei.
Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 7.500 lei. De asemenea, la granişe nu s-a permis intrarea în ţară a 24 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea unui număr de 23 cetăţeni români din diferite motive legale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările