Haine de contrabandă, în valoare de 40.000 de lei, confiscate din portbagajul unei maşini

Haine de contrabandă, în valoare de 40.000 de lei, confiscate din portbagajul unei maşini

Îmbrăcăminte fără acte a fost confiscată FOTO IPJ Călăraşi

Poliţiştii din Călăraşi au indisponibilizat parfumuri şi articole de îmbrăcăminte de contrabandă, în valoare de 40.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pe 10 februarie, poliţiştii au depistat pe strada Pompieri, din municipiul Călăraşi, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, în timp ce oferea spre vânzare, din portbagajul autoturismului, articole de îmbrăcăminte şi parfumuri, inscripţionate cu mărci celebre, fără a deţine licenţă de comercializare şi nici documente de provenienţă.
 
Cel în cauză a declarat că produsele, în valoare de 40.000 de lei, au fost achiziţionate din Turcia pentru a fi comercializate în România.
 
Au fost confiscate 115 articole de îmbrăcăminte (24 de geci, 17 perechi jeans, 74 de bluze, hanorace, veste, tricouri) şi 11 parfumuri. Comerciantul de ocazie s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: