Grupul de Comunicare Strategică: 17 cazuri de infecţie cu COVID-19 în judeţul Călăraşi

Grupul de Comunicare Strategică: 17 cazuri de infecţie cu COVID-19 în judeţul Călăraşi

Coronavirusul se răspândeşte alarmant FOTO Shutterstock

Numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus în judeţul Călăraşi a ajuns la 17, în timp ce la nivel naţional, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat 2.738 de îmbolnăviri

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate şi externate  din unităţi spitaliceşti: 91 la Bucureşti, 58 la Timiş, 28 la Iaşi, 23 la Caraş-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanţa, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Braşov, 5 la Galaţi, 2 la Bihor, 2 Argeş, 1 la Brăila, 1 la Mureş, 1 la Neamţ, 1 la Alba.
 
Totodată, până acum, 94 de persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna şi Mureş, au decedat. În judeţul Călăraşi sunt înregistrate 17 cazuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: