Gripa a închis parţial 25 de unităţi de învăţământ. La Olteniţa, 60 de copii de grădiniţă stau acasă

Gripa a închis parţial 25 de unităţi de învăţământ. La Olteniţa, 60 de copii de grădiniţă stau acasă

Gripa închide şcolile şi grădiniţele FOTO Shutterstock

Ministerul Educaţiei a transmis, marţi, că, potrivit informărilor primite din partea inspectoratelor şcolare, 25 de unităţi din ţară sunt închise parţial din cauza gripei, fiind afectaţi peste o mie de elevi. În judeţul Călăraşi, 60 de preşcolari din Olteniţa stau acasă, la grădiniţă fiind suspendate cursurile.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Conform Ministerul Educaţiei şi Cercetării, în Bucureşti sunt 20 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Brăila este o unitate de învăţământ închisă parţial, în judeţul Sibiu sunt 2 unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Călăraşi este o unitate de învăţământ închisă parţial, iar în judeţul Girugiu este o unitate de învăţământ închisă parţial.
 
”1.025 de elevi sunt afectaţi (a nu se înţelege bolnavi) de suspendarea cursurilor din aceste unităţi de învăţământ”, a transmis Ministerul Educaţiei. Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, luni, că în această perioadă, zilnic, inspectoratele şcolare vor anunţa situaţia îmbolnăvirilor de gripă şi a şcolilor închise din această cauză

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: